Vernevelingsartikelen

Kunststof

Deze gepatenteerde slip lock fittingen van 3/8″ – 1/2” hebben een hoge kwaliteit en robuustheid. Ze zijn gemaakt van vernikkeld messing en kunnen worden gereinigd met zuren. De leiding wordt geproduceerd van een polyamide buis. Makkelijke demontage/montage middels slip-lock fittingen. 

RVS      

Deze fittingen van 10 en 12 mm kenmerken zich door een hoge kwaliteit en robuustheid. Gemaakt van RVS zorgen ze voor de beste corrosieweerstand, ze kunnen worden gereinigd met zuren. De fittingen zijn ontworpen om pulsaties van timers te weerstaan en hun ontwerp maakt een snellere installatie mogelijk. De richting van de spuitmondhouder kan worden aangepast en de fittingen zijn eenvoudig te verwijderen.

Nozzles

Wij bieden een nozzle met 10/24″ schroefdraad. De nozzles zijn verkrijgbaar in vernikkeld messing en roestvrij staal.                                                                      De nozzles zijn beschikbaar in de maten van 15 micron tot 100 micron. De RVS nozzles zijn beschikbaar tot 50 micron. Alle nozzles zijn met anti drip afsluiter en reinigbare filter uitgevoerd. Het verbruik van 1 nozzle is tussen de 0.046 lpm tot 0.45 lpm.