Ons bedrijf

Wij concentreren ons op kwaliteit, prestatie en blijvende waarde

TSG-vernevelingstechniek is onderdeel van TS Group Holland B.V., een dienstverlenende organisatie die wereldwijd werkzaamheden verricht voor opdrachtgevers in de agrarische-, industriële-, infra- en utiliteitssector. Onze elektrotechnische en werktuigbouwkundige kennis en ervaring vanuit de infratechniek, metaalbewerking en agrarische sector vormt de basis van dit bedrijf. Door de jaren heen hebben wij ons bewezen als zeer betrouwbare samenwerkingspartner.

Wij ontwerpen, demonteren, leveren, installeren en onderhouden hogedruk vernevelingssystemen. Onze systemen worden in de industriële-, agrarische-, commerciële- en levensmiddelensector gebruikt om producten, machines en ruimtes te koelen en te bevochtigen of om irriterende stof- en geurdeeltjes te elimineren. Korte lijnen en persoonlijke communicatie maken het mogelijk om snel te anticiperen en flexibel met situaties om te gaan. Kwaliteit staat hierbij altijd voorop.

Visie

Als bekwame en betrouwbare partner tonen we interesse in uw ideeën en kennen uw behoeften en eisen door persoonlijk contact. Wij richten ons op een langdurige samenwerking, waarbij wij gezamenlijk tot veelomvattende, innovatieve oplossingen komen.

Kwaliteit

Wij streven ernaar u de beste kwaliteitsproducten te bieden, voor de meest concurrerende prijs zonder kwaliteitsverlies. Wij gebruiken de beste materialen, uitrusting en bewezen kwaliteitscontrole-methoden om de juiste pompen en onderdelen die vandaag de dag op de markt zijn, te leveren en te installeren.

Projectmanagement

Ons specialisme is het ontwerpen en managen van projecten. Door middel van persoonlijk contact kunnen wij u begeleiden en adviseren in het kiezen van de juiste materialen voor uw hogedruk vernevelsysteem, zodat het project snel, efficiënt en veilig afgerond wordt.

After-sales service

Wij zijn voor onze klanten 24 uur per dag, 7 dagen per week en gedurende het hele jaar bereikbaar. Hierdoor kunnen onze specialisten snel product reparaties en/of onderhoudsservice bieden.